15:00

Referat: Forssa BK - Sunnersta AIF

Forssa BK 2 - 4 SAIF

Amatöranalys: Amatören ej närvarande på matchen

Coach Tims analys: Skönt vinst idag. En stabil första halvlek där vi skapade bra läge på offensiv halva medans vi för det mesta hanterade Forssas kontringar utan stress. Men vi behövde bygga på ledningen om vi skulle känna att vi hade riktig kontroll över matchen. I paus kändes 0-1 inte supersäkert för att Forssa kämpade hårt för att hålla något grepp på matchen. 1-1 kom tidigt i andra, och det såg ut som det kunde bli en kämpigt andra halvlek. Ledning återtogs via Emil W och byggdes på av Hazem. Forssa hade ett till försök att ta sig tillbaka in i matchen under de sista minuterna men ett till Hazemmål lade matchen till sängs och bekräftade vinsten.

06:orna Elias, Emil S och Alvin P gjorde alla bra ifrån sig och hade stor roll i segern.

En bra lagprestation och insats som kan byggas på i de sista tre seriematcher och höstkvalet.

Nästa match för våra grabbar är Lördag 30 september på Sävja KG mot Falu BS, där vi har revansch att utkräva. Det här ska vi ta! Kom och heja!!!